DEANTE - Eridan alabaster - Granitový dřez 1.5 - bowl ZQE_A503

Kód: ZQE_A503
Neohodnoceno
Značka: Deante
5 090 Kč 4 206,61 Kč bez DPH
Skladem
DEANTE - Eridan alabaster - Granitový dřez 1.5 - bowl ZQE_A503 je moderní a elegantní volbou pro vaši kuchyni. Jeho jednoduchý a stylový design zajišťuje dokonalé sladění s každým interiérem. Navíc, granitový materiál zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost produktu. Díky dvěma dřezovým mísám na různé činnosti, jako je mytí nádobí a příprava jídla, získáte v kuchyni větší flexibilitu a práci v ní zpříjemníte."

Detailní informace

Detailní popis produktu

Granitový dřez Deante je vyroben z nejkvalitnějšího přírodního granitového kompozitu. Existuje důvod, proč má 18letou záruku výrobce. Vyznačuje se odolností proti nárazu, vysokým teplotám a rychlým změnám, v souladu s evropskou normou PN-EN 13310. Moderní povrch nebledne a neztrácí lesk. Dokonale se hodí k dřevěným a kamenným deskám. Inovativní 1,5miskový dřez dokonale kombinuje malé rozměry a nutnost použití více než jedné mísy. Menší část lze použít k oplachování a sušení příborů, jemných sklenic nebo k rozmrazování potravin. Je možné připojit brusku.

  • Vlastnosti žuly Deante: odolnost proti nárazu, vysoké teplotě, změně barvy, tepelnému šoku
  • Nejdelší záruka 18 let
  • Dřez je vybaven příslušenstvím s připojením na myčku
  • Kování s automatickým uzávěrem odtoku
  • Hydrofobní vlastnosti odpuzují molekuly vody
  • Možnost dokoupení háčku na houbu, který se k tomuto modelu perfektně hodí.
  • Možnost dokoupení látkové kolejnice, která se k tomuto modelu perfektně hodí
  • Dodatečné vyfrézované otvory pro montáž např. dávkovače
  • Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy
  • Prostorově úsporný sifon pro usnadnění např. třídění odpadu
  • Přídavná multifunkční malá komora - např. pro oplachování zeleniny a ovoce nebo připojení mlýnku

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské dřezy
Hmotnost: 18.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: