Černé mátné závěsné WC Blackie Rimless MAT, včetně sedátka SLIM s pomalým zavíráním

Do nabídky jsme přidali velmi oblíbené černé závěsné WC Blackie tentokrát v matném provedení. Samozřejmostí je rimlees systém splachování a tenké wc sedátko s pomalým zavíráním Slow Close a odepínacími panty Easy Take.

Černá závěsná wc mísa Blackie Rimless Moon. Toaleta je vybavena systémem bezzáhybové vnitřní strany keramiky, která umožňuje nový způsob splachování pro dokonalejší odstranění nečistot a pohodlnější hygienu, video naleznete v záložce odkazy a videa. Toaleta je vyrobena z kvalitní keramiky s matnou černou glazurou.

WC mísa Blackie Rimless je kompatibilní s veškerými podomítkovými moduly dodávanými v České republice (Geberit, Alcaplast, Viega atd. ). Rozteč pro uchycení toalety je standardní 18 cm. 

Součastí závěsného wc Blackie Rimless je wc sedátko Slim s pomalým zavíráním. Systém Soft Close (pozvolné sklápění sedátka i víka) zaručuje bezpečné a tiché sklápění pomocí hydraulického systému. Systém pomalého zavírání je šetrný ke keramice, tichý a bezpečný, což ocení především rodiny s dětmi. Easy Take panty pro jednoduché odepnutí a pohodlnější a efektivnější hygienu. Stisknutím dvou pantů jednoduše sedátko "odepnete" od nerezových upevňovacích úchytů, které jsou též součástí balení.

Sedátko Blackie Slim je vyrobené z duroplastu s antibakteriálním povrchem.

Technologie splachování Rimless

Rimless (NoRim) – toalety bez tradičního oplachového kruhu. Hladký povrch bez dutin a záhybů. Oplachová voda vytéká rozdělovačem vody pouze ze zadní části WC mísy a díky speciálnímu tvaru keramiky dokonale opláchne vnitřní prostor. Výhodou je snadná údržba a čištění WC mísy. Samozřejmostí je duální systém splachování s množstvím vody 3 nebo 4,5 l.